Body Massages

Relax Your Mind, Your Body & Your Soul…

Bij Ninfea krijg je ” The best Massage You Ever Had”! Onze massages zijn een mix van Hemelse Beautyhandgrepen en diepe knedingen uit de kine-achtergrond van Pascale. Gewoon ontspannen, stramme spieren losmaken, drainerende massages of constipatie verhelpen … voor alles kan u bij Ninfea terecht. Ontdek snel ons breed aanbod in massages!

Altijd inbegrepen

Om een oase van rust te creëren, is bij onze aangegeven massagetijd steeds 15 minuten ontvangst- en 15 minuten relaxtijd met een luxedrankje inbegrepen.

On The Spot

Back Energy

1 uur waarvan 30′ massage – €55

Benen, rug-, nek- en hoofdmassage om gespannen spieren los te maken.

Inner Balance

1 uur waarvan 30′ behandeling – €55

Deze manuele lymfedrainage verwijdert afvalstoffen, brengt je tot diepe ontspanning, verlicht migraine en klachten als gevolg van stress;
bv. slapeloosheid, concentratieverlies, constipatie, diarree, hoofdpijn…

Kobido

1 uur waarvan 30′ massage- €55

Deze Japanse anti aging gelaatsmassage neemt je van kruin tot schouders onder handen. Het is een combinatie van een hoofd-, nek- en gezichtsmassage met drukpunt- en lymfedrainagetechnieken. De behandeling van de meridianen en de acupunctuurpunten stimuleert een natuurlijke facelift.

Roll & Lift Massage

1 uur waarvan 30′ massage – €55

Specifieke massage ontworpen door Germaine de Capuccini  om nog mooiere resultaten te garanderen tijdens de anti-aging gelaatsverzorgingen.
Een meteen zichtbare lifting van het gelaat en decolleté zijn het resultaat!

Sportmassage

1 uur waarvan 30′ massage – €55

Sportmassage is een intensieve massagetechniek die vastzittende spieren losgemaakt, de doorbloeding weer op gang brengt, afvalstoffen (melkzuur) verwijdert, en daardoor blessures voorkomt en geneest.

Pre -en Postnatale massage (zwangerschapsmassage)

1 uur waarvan 30′ massage – €55

Héérlijk om je rug of je benen of je buik te laten masseren tijdens of na je zwangerschap. We passen de massagedruk, de olie en de houding aan aan je wensen. Het comfortkussen zorgt ervoor dat je ontspannen kan liggen.

Total Body Massages

Top to Toe

1u15min waarvan 45′ massage – €70

Massage van de achterkant van de benen, rug, nek, armen en hoofd.

Dreams

1u30min waarvan 1u massage – €85

Volledige lichaamsmassage: voor- én achterkant benen, rug, nek, armen en hoofd.

Stress No More

1u45min waarvan 1u15 massage – €95

Uitgebreide volledige lichaamsmassage met extra gelaats-en hoofdmassage.

Ninfea 4 Royalty

2 uur waarvan 1u30 massage – €110

Uitgebreide volledige lichaamsmassage met focus op een bepaalde zone die je extra aandacht wil geven.

Candlelight Massage

1u30min waarvan 1u massage – €89

Deze unieke kaars is gemaakt van natuurlijke oliën, sheabutter en de fijnste voedende ingrediënten die de huid hydrateren en verzachten. Door de speciale samenstelling voelt de olie niet te heet of wasachtig aan. Ideaal voor de extreem droge huid en heel aangenaam op koude dagen.

Pré- en Postnatale Massage (zwangerschapsmassage)

1u30min waarvan 1u massage – €89

Volledige lichaamsmassage die zware benen verlicht, pijnlijke-of vermoeide rug ontspant, de huid van de buik voedt, je nek-schouders-armen en hoofd vrijmaakt van spanningen. We maken gebruik van het comfortkussen zodat je ontspannen kan liggen.

Sportmassage

1u30min waarvan 1u massage – €89

Voor én achterkant van de benen. Een sportmassage is een intensieve massagetechniek die vastzittende spieren losgemaakt, de doorbloeding weer op gang brengt, afvalstoffen (melkzuur) verwijdert, en daardoor blessures voorkomt en geneest.

Worldwide Massages

Chinese Hoofd-, Nek- en Schoudermassage

1u15min waarvan 45′ massage – €70

Bij deze massage komen technieken uit de TUI NA aan bod. De drukpunten op de meridianen, de strijkingen, fricties en stretching van de spieren geven verlichting bij allerlei spanningsklachten. Je geest ontspant en je nek, hoofd en schouders voelen als herboren aan!

Indische Massage

1u30 waarvan 1u massage – €89

In India behoort massage tot het dagelijkse leven. De duizenden jaren oude techniek en het rijkelijk gebruik van warme oliën, zorgen voor sublieme effecten: optimale ontspanning, nieuwe levenskracht, meer weerstand, minder pijn, lichaamsenergie weer vrij laten stromen.

Oriental Harmony

1u30min waarvan 1u massage – €89

Waan je even in het Verre Oosten met aangepaste muziek, oosterse essentiële oliën tijdens onze kruidenstempelmassage. De combinatie van de warme Oriëntaalse olie en de dampende kruidenstempels worden zeer geapprecieerd als je nood hebt aan diepe warmte.

Travel the World

2 uur waarvan 1u30 massage – €130

Maak je keuze uit onze Worldwide Massages en combineer 2 landen:
PS je combineert 1 land met de Chinese Hoofd- Nek -en Schoudersmassage

Thailand (Thaise Kruidenstempels) + China
OF Hawaïaanse Lomi Lomi + China
OF Spicy African Madagascar + China
OF Baila Baila Brazil + China

Hawaïan Lomi Lomi Massage

1u30 waarvan 1u massage – €89

Reserveer 1,5 uurtje Hawaï en geniet van een hemelse massage…het ene moment traag en vloeiend met de onderarmen,…het andere moment diep met de ellebogen. De héérlijke geuren van “Fleurs des Îles” en Hawaïaanse deuntjes nemen je mee op het ritme van de golven…

African Spicy Madagascar Massage

1u30 waarvan 1u massage – €89

Hou je van pittige, ritmische massages met diepe handgrepen? Dan is dit iets voor jou! De sheabutter geeft een goede grip en…héérlijke geuren! Met een typisch Afrikaans muziekje op de achtergrond vertoef je even tussen de leeuwen, giraffen en zebra’s… Je energie komt weer vrij, spieren onstpannen en pijnen verzachten!

Baila Baila Brasil Massage

1u30 waarvan 1u massage – €89

De Braziliaanse massage is een opbeurend, swingend ritueel op het ritme van Bossa Nova, Jazz en Samba. De vrolijke deuntjes, verrassende “samba” handgrepen en de Salvador de Bahia-olie brengen je alvast in Good Mood!

Bali massage

1u30 waarvan 1u massage – €89

De Balinese massage is een paradijselijke cocktail gebaseerd op de oorsprong van de Aziatische massage. De combinatie van soepele en omhullende bewegingen en stimulerende in intense gebaren leidt tot een zeer interessante massage techniek … een evenwicht tussen ontspanning en vitale energie.

Filipijnse massage met warme schelpen

1u30 waarvan 1u massage – €89
Laat u meevoeren naar een zonnige en overheerlijke bestemming.
De massage met warme schelpen is een combinatie van bewegingen met de duimen en de handpalmen en het licht aanraken van het lichaam met warme schelpen over de nek, lenden, benen, voeten en armen.
Deze massage ontspant de spieren, kalmeert het zenuwstelsel en bevordert de lymfe- en bloedsomloop.

vragen of een afspraak vastleggen?

bel ons op het nummer 014/51.68.02

of

stuur ons een bericht:

Naam

E-mail

Bericht