Body treatments

Body care. Young girl having massage, relaxing in spa salon

Body Massages

Bij Ninfea krijg je ” The best Massage You Ever Had”! Onze massages zijn een mix van Hemelse Beautyhandgrepen en diepe knedingen uit de kine-achtergrond van Pascale. Gewoon ontspannen, stramme spieren losmaken, drainerende massages of constipatie verhelpen … voor alles kan u bij Ninfea terecht. Ontdek snel ons breed aanbod in massages!

Altijd inbegrepen:

Om een oase van rust te creëren, is bij onze aangegeven massagetijd steeds 15 minuten ontvangst- en 15 minuten relax tijd met een luxedrankje inbegrepen.

 

Prijslijst

On The Spot

 • Back Energy €60

  Benen, rug-, nek- en hoofdmassage om gespannen spieren los te maken.
  1 uur waarvan 30′ massage

 • Inner Balance €60

  Deze manuele lymfedrainage verwijdert afvalstoffen, brengt je tot diepe ontspanning, verlicht migraine en klachten als gevolg van stress; bv. slapeloosheid, concentratieverlies, constipatie, diarree, hoofdpijn…
  1 uur waarvan 30′ behandeling –

 • Kobido €60

  Deze Japanse anti aging gelaatsmassage neemt je van kruin tot schouders onder handen. Het is een combinatie van een hoofd-, nek- en gezichtsmassage met drukpunt- en lymfedrainagetechnieken. De behandeling van de meridianen en de acupunctuurpunten stimuleert een natuurlijke facelift.
  1 uur waarvan 30′ behandeling –

 • Roll & Lift Massage €60

  Specifieke massage ontworpen door Germaine de Capuccini om nog mooiere resultaten te garanderen tijdens de anti-aging gelaatsverzorgingen. Een meteen zichtbare lifting van het gelaat en decolleté zijn het resultaat!
  1 uur waarvan 30′ massage

 • Sportmassage €60

  Sportmassage is een intensieve massagetechniek die vastzittende spieren losgemaakt, de doorbloeding weer op gang brengt, afvalstoffen (melkzuur) verwijdert, en daardoor blessures voorkomt en geneest.
  1 uur waarvan 30′ behandeling –

 • Pre -en Postnatale massage (zwangerschapsmassage) €60

  Héérlijk om je rug of je benen of je buik te laten masseren tijdens of na je zwangerschap. We passen de massagedruk, de olie en de houding aan aan je wensen. Het comfortkussen zorgt ervoor dat je ontspannen kan liggen.
  1 uur waarvan 30′ behandeling –

Prijslijst

Total Body Massages

Badlinnen is inbegrepen bij deze Beauty Arrangementen.
 • Top to Toe €75

  Massage van de achterkant van de benen, rug, nek, armen en hoofd.
  1u15min waarvan 45′ massage

 • Dreams €90

  Volledige lichaamsmassage: voor- én achterkant benen, rug, nek, armen en hoofd.
  1u30min waarvan 1u massage

 • Stress No More €105

  Uitgebreide volledige lichaamsmassage met extra gelaats-en hoofdmassage.
  1u45min waarvan 1u15 massage

 • Ninfea 4 Royalty €120

  Uitgebreide volledige lichaamsmassage met focus op een bepaalde zone die je extra aandacht wil geven.
  2 uur waarvan 1u30 massage

 • Candlelight Massage €95

  Deze unieke kaars is gemaakt van natuurlijke oliën, sheabutter en de fijnste voedende ingrediënten die de huid hydrateren en verzachten. Door de speciale samenstelling voelt de olie niet te heet of wasachtig aan. Ideaal voor de extreem droge huid en heel aangenaam op koude dagen.
  1u30min waarvan 1u massage

 • Pré- en Postnatale Massage (zwangerschapsmassage) €95

  Volledige lichaamsmassage die zware benen verlicht, pijnlijke-of vermoeide rug ontspant, de huid van de buik voedt, je nek-schouders-armen en hoofd vrijmaakt van spanningen. We maken gebruik van het comfortkussen zodat je ontspannen kan liggen.
  1u30min waarvan 1u massage

 • Sportmassage €95

  Voor én achterkant van de benen. Een sportmassage is een intensieve massagetechniek die vastzittende spieren losgemaakt, de doorbloeding weer op gang brengt, afvalstoffen (melkzuur) verwijdert, en daardoor blessures voorkomt en geneest.
  1u30min waarvan 1u massage

Prijslijst

Worldwide Massages

Badlinnen is inbegrepen bij deze Beauty Arrangementen.
 • Chinese Hoofd-, Nek- en Schoudermassage €75

  Bij deze massage komen technieken uit de TUI NA aan bod. De drukpunten op de meridianen, de strijkingen, fricties en stretching van de spieren geven verlichting bij allerlei spanningsklachten. Je geest ontspant en je nek, hoofd en schouders voelen als herboren aan!
  1u15min waarvan 45′ massage

 • Indische Massage €95

  In India behoort massage tot het dagelijkse leven. De duizenden jaren oude techniek en het rijkelijk gebruik van warme oliën, zorgen voor sublieme effecten: optimale ontspanning, nieuwe levenskracht, meer weerstand, minder pijn, lichaamsenergie weer vrij laten stromen.
  1u30 waarvan 1u massage

 • Oriental Harmony €95

  Waan je even in het Verre Oosten met aangepaste muziek, oosterse essentiële oliën tijdens onze kruidenstempelmassage. De combinatie van de warme Oriëntaalse olie en de dampende kruidenstempels worden zeer geapprecieerd als je nood hebt aan diepe warmte.
  1u30min waarvan 1u massage

 • Travel the World €130

  Maak je keuze uit onze Worldwide Massages en combineer 2 landen: PS je combineert 1 land met de Chinese Hoofd- Nek -en Schoudersmassage Thailand (Thaise Kruidenstempels) + China OF Hawaïaanse Lomi Lomi + China OF Spicy African Madagascar + China OF Baila Baila Brazil + China
  2 uur waarvan 1u30 massage

 • Hawaïan Lomi Lomi Massage €95

  Reserveer 1,5 uurtje Hawaï en geniet van een hemelse massage…het ene moment traag en vloeiend met de onderarmen,…het andere moment diep met de ellebogen. De héérlijke geuren van “Fleurs des Îles” en Hawaïaanse deuntjes nemen je mee op het ritme van de golven…
  1u30 waarvan 1u massage

 • African Spicy Madagascar Massage €95

  Hou je van pittige, ritmische massages met diepe handgrepen? Dan is dit iets voor jou! De sheabutter geeft een goede grip en…héérlijke geuren! Met een typisch Afrikaans muziekje op de achtergrond vertoef je even tussen de leeuwen, giraffen en zebra’s… Je energie komt weer vrij, spieren ontspannen en pijnen verzachten!
  1u30 waarvan 1u massage

 • Baila Baila Brasil Massage €95

  De Braziliaanse massage is een opbeurend, swingend ritueel op het ritme van Bossa Nova, Jazz en Samba. De vrolijke deuntjes, verrassende “samba” handgrepen en de Salvador de Bahia-olie brengen je alvast in Good Mood!
  1u30 waarvan 1u massage

 • Bali massage €95

  De Balinese massage is een paradijselijke cocktail gebaseerd op de oorsprong van de Aziatische massage. De combinatie van soepele en omhullende bewegingen en stimulerende in intense gebaren leidt tot een zeer interessante massage techniek … een evenwicht tussen ontspanning en vitale energie.
  1u30 waarvan 1u massage

 • Filipijnse massage met warme schelpen €95

  Laat u meevoeren naar een zonnige en overheerlijke bestemming. De massage met warme schelpen is een combinatie van bewegingen met de duimen en de handpalmen en het licht aanraken van het lichaam met warme schelpen over de nek, lenden, benen, voeten en armen. Deze massage ontspant de spieren, kalmeert het zenuwstelsel en bevordert de lymfe- en bloedsomloop.
  1u30 waarvan 1u massage