Face treatments

Facial Mousse Mask. Calming Beauty Treatment for Face

Face treatments

De Germaine De Capuccini Face Treatments geven je een complete verzorging van je gelaat en decolleté. Geef duidelijk aan wat je wensen zijn en waar je op wil werken: dat kan ontspannen zijn, maar ook anti-aging, liftend, gerstekorreltjes, bruine vlekjes,… Isabelle kan zo, na de huiddiagnose, de juiste behandeling toepassen.

Altijd inbegrepen:

Epileren/waxen van wenkbrauwen is inbegrepen in elke gelaatsverzorging. We werken steeds met het Spaanse topmerk Germaine de Capuccini. Om op lange termijn een maximaal resultaat te behalen en te behouden, raden wij aan om de juiste producten ook thuis te gebruiken. Zo kan u uw gelaatsverzorging bij Ninfea om de 4 tot 6 weken inplannen voor een intense boost en tevreden resultaten. Tip: vraag naar de Germaine de Capuccini Promoboxen en doe voordeel!

Prijslijst

Face Treatments geschikt voor Alle Leeftijden

AL ONZE VERZORGINGEN ZIJN INCLUSIEF EPILEREN VAN DE WENKBRAUWEN. MAAK JE KEUZE UIT RELAXERENDE OF STIMULERENDE GELAATSMASSAGE.
 • Mini Facial €65

  Ligne options gelaatsreiniging met een grondige reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, epileren van de wenkbrauwen, voedend gelaatsmasker en een bijhorende dagcrème.

 • Purexpert €80

  Voor een zuivere, uniforme huid met verkleinde poriën. Voorkomt rimpels. Om de 2 weken behandelen tot de huid in balans is. Daarna om de 6 weken.

 • So Delicate €80

  Verzacht en versterkt de gevoelige en reactieve huid. Herstelt de huid van schadelijke effecten (couperose) van zon, wind, koude …

 • Royal Jelly €80

  De combinatie van Royal Jelly (een zeer voedend elixir) en Poria Cocos Extract met buitengewone anti-aging power, herstelt de veerkracht voor een mooie, jongere huid.

 • Hydracure €90

  Herwint, reguleert en behoudt een optimale hydratatie van de huid. Voorkomt ook vroegtijdige veroudering.

Prijslijst

Anti-aging Face Treatments vanaf 25 à 30+

Badlinnen is inbegrepen bij deze Beauty Arrangementen.
 • Timexpert C+ met AOX €125

  Anti-aging Multivitamine-correctie: verslapte huid wordt vitaal, doffe- en matte(rokers-)huid wordt helder en stralend, droge huid ondergaat onmiddellijke hydratatie met als gevolg: een jeugdige souplesse!

 • Timexpert White €95

  Anti-aging behandeling voor de doffe huid met hyperpigmentatie (ouderdomsvlekjes, UV-stralen, genetisch of hormonaal). Het resultaat is effectieve vermindering van de pigmentatie en een uniforme teint.

 • Timexpert Rides Neo Age €110

  NIEUW met CUPPING MASSAGE! De eerste expressielijntjes worden opgevuld en afgeremd, en rimpeltjes worden opgevuld van binnenuit (botox effect). Je huid wordt duidelijk zichtbaar gladder, steviger en denser.

 • Timexpert Intensive Eye Treatment €59

  De huid rond de ogen en tussen de wenkbrauwen is kwetsbaar en fragiel voor het ontstaan van expressielijntjes tot diepe rimpels en wallen. Deze oogbehandeling is een ware botoxvervanger: een gladde en jonge huid.

Prijslijst

Anti-aging Face Treatments vanaf 40+

Badlinnen is inbegrepen bij deze Beauty Arrangementen.
 • Timexpert SRNS €100

  Intens herstel en regeneratie voor de rijpere huid. SRNS biedt een essentiële versterking van de weerstand die de huid in staat stelt om zichzelf overdag te verdedigen tegen agressies uit de omgeving en ’s nachts haar cellulaire regeneratiemechanismen te heractiveren.

 • Timexpert Rides Neo Age €110

  NIEUW met CUPPING MASSAGE! De eerste expressielijntjes worden opgevuld en afgeremd, en rimpeltjes worden opgevuld van binnenuit (botox effect). Je huid wordt duidelijk zichtbaar gladder, steviger en denser.