Ninfea Lounge

Ninfea

WAT NINFEA LOUNGE ZO UNIEK MAAKT...

Geniet van dit heerlijk ruim Antonio Lupi duobad van 1m90 bij 1m30! Het Solidea bad is vervaardigd uit Cristalplant, een composietmateriaal met hoog percentage aan natuurlijke mineralen. Het voelt aangenaam warm en zacht aan. De basis start afgerond rechthoekig en gaat zachtjes over in een ovaal ogend bad. Door deze vormgeving is het Zalig vertoeven in dit vrijstaand bad,...tegenover mekaar of zelfs naast mekaar!

Verfris of verwarm jezelf met onze Duo IdealRain Luxe Showers, superslim design.

Geniet van je Breakfast, Lunch of Dinner In Private! Enkel de Sfeer zal jullie vergezellen: Intens, Romantisch en full of Quality Time. Geniet van het eten, van mekaar...Zelfs de tafel is een uniek Piece of Art! Eigen eten meebrengen is niet toegelaten.

Voor de behandelingen uit het Body-en Beautypackage blijven jullie in Ninfea Lounge. De verwarmde behandeltafels, professionele producten, de juiste muziek, onze personal touch en ervaren handen maken van de behandelingen The Best You Ever Had 🙂

Samen genieten van je favoriete film of wegdromen aan de haard met sfeerbeelden op de achtergrond? Dat kan op de Home Cinema boven in The Lounge.

Dorst gekregen van al dat Verwennen & Genieten? Ninfea Lounge heeft een Private Bar, waar je zeker je favoriete drankje zal vinden. Maak je vrije keuze uit onze frisdranken en héérlijke Nespresso. De professionele Lattissima Pro serveert jou graag een uitgebreid gamma: Ristretto, Espresso, Lungo, Cappucino, Latte Macchato, Hot milk of Hot water (voor thee). Andere dranken staan zowel beneden in de Ontbijtbar als boven in de Loungebar. Eigen drank meebrengen is niet toegelaten.

Uniek in België: de 4m lange open haard reikt van je Dorsoo bed tot in de Lounge. Gezellig, romantisch, lekker warm, design,...heerlijk om bij weg te dromen!
Dit is Belgisch...Dorsoo, een verstelbaar slaapsysteem dat je in elke slaaphouding ondersteunt. Door de hydraulische bedbodem en de soepel meebewegende matras slaap je comfortabel en gegarandeerd anatomisch correct...en zonder rugpijn! Luxe beddengoed omhult je lichaam: Egyptisch katoen en Percal katoen. Maak je keuze of je op het hardere- of zachtere deel van het bed gaat liggen en welk kussen jij neemt...het bepaalt je goede nachtrust. Ruimte heb je in ieder geval genoeg, aangezien het bed 2m bij 2m20 meet 🙂

Heb je nood aan een frisse neus? Stap dan even buiten in onze prachtige watertuin. Relax and Take A Deep Breath op de Outdoor Lounge Sofa. Is het heerlijk warm buiten? Zwier de harmonica ramen open en leef binnen zoals buiten...

Kies je voor een arrangement met een optie Spa? Dan staat de Lounge voor jou rechtstreeks in connectie met de Spa. Zo kan je je in alle Privacy begeven naar het volgende hoofdstuk van je overheerlijke ervaring.

De Design Infraroodsauna @ The Lounge is een cabine met strakke lijnen en minimalistische vormgeving. De grote infraroodstralers zorgen voor een gelijkmatige opwarming van je ganse lichaam waardoor je er aangenaam een half uurtje kan inzitten. Het geeft je een diep warm heerlijk ontspannend gevoel vanbinnen. Relax and release all your stress...

Wellness @ The Toilet! De unieke ervaring @ Ninfea Lounge zou niet compleet zijn zonder dit Toilet. Ervaar het Wonderlijke Gevoel van Zuiverheid :-)... Surprise Yourself!

Prijslijst

Arrangementen

 • 3 uur Lounge € 225

  WELKOM MET FLESJE PROSECCO 25CL & FINGERFOOD
  ALLE FRISDRANKEN & NESPRESSO
  BED-BAD & WELLNESSLINNEN

 • 4 uur Lounge € 295

  WELKOM MET FLESJE PROSECCO 75CL & FINGERFOOD
  ALLE FRISDRANKEN & NESPRESSO
  BED-BAD & WELLNESSLINNEN

 • 6 uur Lounge € 375

  WELKOM MET FLESJE PROSECCO 75CL & FINGERFOOD
  ALLE FRISDRANKEN & NESPRESSO
  BED-BAD & WELLNESSLINNEN
  ONTBIJT, LUNCH OF DINNER

 • Say 'yes' @ninfea Lounge Te bespreken

  RELAX!
  NO STRESS 4 U!
  100% PRIVACY!
  STEL JE ARRANGEMENT MET ONS SAMEN

 • Eat treat sleep repeat € 880

  CHECK IN 9U30 | 3U NINFEA CHAMPAGNE BREAKFAST @ THE SPA | 2U MASSAGES OR TREATMENTS | CHECK IN NINFEA LOUNGE & LUNCH | PRIVATE DINNER @ 20.00 | NINFEA SURPRISE BOX | 0VERNACHTING MET NINFEA | BREAKFAST | CHECK OUT @ 13.00 THE NEXT DAY!

 • HUWELIJKSNACHT € 499

  CHAMPAGNE BREAKFAST/BRUNCH & VERS GEPERSTE APPELSIENTJES
  2U NINFEA SPA
  BED-, BAD-, EN WELLNESSLINNEN
  NINFEA SURPRISE BOX
  LUNCH
  CHECK OUT @ 18.00

 • SUITE 'N DREAM € 600

  CHECK IN @ 13U
  WELKOM MET FLES PROSECCO 75CL & FINGERFOOD
  ALLE FRISDRANKEN & NESPRESSO
  BED-, BAD-, EN WELLNESSLINNEN
  NINFEA SURPRISE BOX
  PRIVATE BREAKFAST & DINNER
  OVERNACHTING @ Ninfea lounge
  CHECK OUT @13U

 • THE SKY IS THE LIMIT € 799

  CHECK IN @ 9U30
  3U NINFEA CHAMPAGNE BREAKFAST& THE SPA
  3U TREATMENTS & THE BEST MASSAGE YOU EVER HAD!
  LUNCH MET CHAMPAGNE 37,5CL
  PRIVATE DINNER @ 20.00
  NINFEA SURPRISE BOX
  OVERNACHTING MET NINFEA BREAKFAST EN GLAASJE CHAMPAGNE

 • LATE @ NIGHT € 375

  OVERNACHTING @ NINFEA LOUNGE
  WELKOM MET FLES PROSECCO & FINGERFOOD
  PRIVATE DINNER
  PRIVATE BREAKFAST
  ALLE FRISDRANKEN & NESPRESSO

 • JUST ME & YOU € 485

  3U @ NINFEA LOUNGE
  2U @ NINFEA SPA
  2X BACK ENERGY MASSAGES
  BREAKFAST OR LUNCH OR DINNER
  5U HÉÉRLIJKE ME & YOU TIME!

Frank & Christel

Ik had over heel het lichaam pijn en pascale wou me om1945h er toch nog bij nemen. Ik ben een uur later buitengekomen zonder pijn nog en geestelijk ontspannen . Ze is en top kinesist maar ook een wellness tovenaar. Echt aan te raden hier. Ik ben buiten gegaan als herboren !!!!!!

Valérie Van Gestel

Beste gezichtsbehandeling die ik ooit al heb gehad! Ontvangst top, super vriendelijk. Alles ook heel netjes en schoon.

joeri7982

Vandaag samen met mijn vrouw naar Ninfea geweest en daar de Afrikaanse massage gekregen welke geweldig was! Deze dames weten wat ze doen! Passen zich zonder woorden aan aan de druk die je wenst en creëren een zeer ontspannen sfeer.

Kenny Smets

Heerlijk complex. Pascale is een super aangename dame en geeft je direct een huiselijk gevoel. Ik en mijn partner hadden een “Stress No More” massage en de dames hebben ons écht laten ontstressen! Dikke dikke merci.