Over ons

Ninfea in de kijker!

In 1998 startte Pascale Van der Velde haar kinesitherapiepraktijk in de Kerkstraat in Vorselaar. Na 7 jaar werd dit pand echter te klein en kocht ze het karakteristieke huis (1916) op Nieuwstraat 10. Dit gebouw werd volledig gerenoveerd. Op 27 oktober 2007 opende Ninfea Spa & Health de deuren. Tot op de dag van vandaag is Ninfea alleen maar gegroeid en sterker geworden! In het najaar van 2016 opende Ninfea Lounge; een pareltje waar je jezelf helemaal kan laten verwennen, overnachten, dineren, welnessen, relaxen, …

Onze troeven

U behandelen voor meer comfort

Beste Wellness 2011

Ninfea won in 2011 de Horeca Award in de categorie “Beste Wellness van België” – een beloning van ons streven naar perfectie tot op de dag van vandaag!.

Kinesitherapie

Pascale is kinesitherapeute en dat voel je tijdens onze heerlijke massages: diepte, professionaliteit en toch hemels ontspannend!

Gastvrijheid & Smile 🙂

Klant is koning. Bij Ninfea komen jouw wensen altijd op de eerste plaats. Vertel ons waar jij aandacht aan wil besteden…Hoe meer info jij ons geeft, hoe beter we je kunnen behandelen!

Ninfea

Meet our expert

Pascale

Zaakvoerder

Waarom ons kiezen

Meer dan je had verwacht

Ruime keuze

Bekijk onze website of brochure en maak je keuze uit ons ruime aanbod aan arrangementen. We verwennen zowel Kids & Teens, als koppels, mannen, vrouwen, zwangeren, sporters, tot zelfs patiënten in de kinesitherapie praktijk van Pascale.

Hygiëne

Hygiëne is belangrijk. Ninfea Spa voldoet aan alle geldende hygiënenormen. De Ninfea Jacuzzi loopt na elk bezoek leeg, wordt gepoetst zodat de volgende klant ziet dat het bad netjes is. Je kan het dan zelf activeren om weer vol te lopen.

Details

Details maken het verschil. Dat ziet u in onze behandelingen, het interieur, onze klantenservice,… Het zijn de details die ons “anders” maken!