Face Treatments

Héérlijke-, effectieve- en professionele Gelaatsbehandelingen

De Germaine De Capuccini Face Treatments geven je een complete verzorging van je gelaat en decolleté. Geef duidelijk aan wat je wensen zijn en waar je op wil werken: dat kan ontspannen zijn, maar ook anti-aging, liftend, gerstekorreltjes, bruine vlekjes,… Kim en Isabelle kunnen zo, na de huiddiagnose, de juiste behandeling toepassen.

Altijd inbegrepen

Epileren/waxen van wenkbrauwen/bovenlip is inbegrepen in elke gelaatsverzorging. We werken steeds met het Spaanse topmerk Germaine de Capuccini. Om op lange termijn een maximaal resultaat te behalen en te behouden, raden wij aan om de juiste producten ook thuis te gebruiken. Zo kan u uw gelaatsverzorging bij Ninfea om de 4 tot 6 weken inplannen voor een intense boost en tevreden resultaten. Tip: vraag naar de Germaine de Capuccini Promoboxen en doe voordeel!

Face Treatments geschikt voor Alle Leeftijden

Al onze verzorgingen zijn inclusief epileren van de wenkbrauwen. Maak je keuze uit relaxerende of stimulerende gelaatsmassage.

Mini Facial

€65

Ligne options gelaatsreiniging met een grondige reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, epileren van de wenkbrauwen, voedend gelaatsmasker en een bijhorende dagcrème.

Purexpert

€70

Voor een zuivere, uniforme huid met verkleinde poriën. Voorkomt rimpels. Om de 2 weken behandelen tot de huid in balans is. Daarna om de 6 weken.

So Delicate

€70

Verzacht en versterkt de gevoelige en reactieve huid. Herstelt de huid van schadelijke effecten (couperose) van zon, wind, koude …

Royal Jelly

€75

De combinatie van Royal Jelly (een zeer voedend elixir) en Poria Cocos Extract met buitengewone anti-aging power, herstelt de veerkracht voor een mooie, jongere huid.

Timexpert “Beauty in Fusion”

€75

Deze heerlijke gezichtsbehandeling herstelt de huidtonus, zorgt voor meer vitaliteit en verbetert de luminositeit.

Hydracure

€80

Herwint, reguleert en behoudt een optimale hydratatie van de huid. Voorkomt ook vroegtijdige veroudering.

Anti-aging Face Treatments vanaf 25 à 30+

Timexpert C+

€80

Anti-aging Multivitamine-correctie: verslapte huid wordt vitaal, doffe- en matte(rokers-)huid wordt helder en stralend, droge huid ondergaat onmiddellijke hydratatie met als gevolg: een jeugdige souplesse!

Timexpert White

 €90

Anti-aging behandeling voor de doffe huid met hyperpigmentatie (ouderdomsvlekjes, UV-stralen, genetisch of hormonaal). Het resultaat is effectieve vermindering van de pigmentatie en een uniforme teint.

Excel Therapy O2

€95

Cytokines en Oxygen(O2) beschermen de huid tegen vroegtijdige veroudering en zorgen voor een heldere, zachte en stevige huid die beter “ademt”.

Timexpert Rides Neo Age

€95

NIEUW met CUPPING MASSAGE! De eerste expressielijntjes worden opgevuld en afgeremd, en rimpeltjes worden opgevuld van
binnenuit (botox effect). Je huid wordt duidelijk zichtbaar gladder, steviger en denser.

AOX SYSTEM RETINOL CLINICAL PEEL

€80

Krachtig en effectief anti-aging peeling systeem met als doel de huid te vernieuwen, de werking van vrije radicalen neutraliseren, de teint uniform maken, hydrateren en de aanmaak van collageen en elastine stimuleren om huidveroudering af te remmen.

Geschikt voor elk huidtype en elk seizoen.

Resultaat na de eerste behandeling!

De kuur omvat 1 behandeling per week gedurende 4 weken.

Prijs per behandeling: € 80

Prijs per kuur (met thuisverzorgingscrème SPF 50 + Intensive Relief twv €100) : € 380

SYNERGYAGE

€80

Tussen medicatie en cosmetica bevindt zich de cosmeceutische lijn.

De gelaatsbehandeling met deze producten behandelt de structuur van de huid en pakt pigmentatie-vlekken, veroudering (rimpels), acne, etc. aan.

De Synergyage cosmeceuticals zijn ontwikkeld om het uitzicht en de kwaliteit van de huid grondig te verbeteren. Deze behandeling boekt de mooiste resultaten in kuurvorm (4 behandelingen – 1x per 2 weken): €285.

Timexpert Intensive Eye Treatment

€35

(Bij te boeken als extra tijdens de gelaatsverzorging

De huid rond de ogen en tussen de wenkbrauwen is kwetsbaar en fragiel voor het ontstaan van expressielijntjes tot diepe rimpels en wallen. Deze oogbehandeling is een ware botoxvervanger: een gladde en jonge huid.

Anti-aging Face Treatments vanaf 40+

Timexpert SRNS

€95

Intens herstel en regeneratie voor de rijpere huid.

SRNS biedt een essentiële versterking van de weerstand die de huid in staat stelt om zichzelf overdag te verdedigen tegen agressies uit de omgeving en ’s nachts haar cellulaire regeneratiemechanismen te heractiveren.

Timexpert Rides Neo Age

€105

NIEUW met CUPPING MASSAGE! De eerste expressielijntjes worden opgevuld en afgeremd, en rimpeltjes worden opgevuld van
binnenuit (botox effect). Je huid wordt duidelijk zichtbaar gladder, steviger en denser.

Timexpert Lift (IN) DELUXE met extra 15′ Kobido Lifting massage

€105

Deze gelaat-, nek- en decolletéverzorging in combinatie met de specifieke modellerende massage geeft een subliem resultaat na slechts 1 behandeling! Pakt de basis van de verslapping aan en maakt de huid van binnenuit steviger: rimpels vervagen, gelaatscontouren worden weer voller en de huid verstrakt en lift!

Anti-aging Face Treatments vanaf 50+

Excel Therapy Premier- The Cream

50ml – €292,90

Deze luxelijn is een sublieme anti-aging behandeling voor thuis die het proces van huidveroudering omkeert! Ze kreeg niet voor niets de bijnaam “Elixir van de Eeuwige jeugd”.

vragen of een afspraak vastleggen?

bel ons op het nummer 014/51.68.02

of

stuur ons een bericht:

Naam

E-mail

Bericht